15ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

 ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ !!!ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

http://www.etwinning.gr/2016-02-29-10-54-36/2016-02-29-10-55-31/1045-15-etwinning-winners

Με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2019-2020, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης προκήρυξε τον 15o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. 

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων έλαβε χώρα στο διάστημα από 4 έως 13 Νοεμβρίου 2020.  Κατατέθηκαν 55 συνολικά αιτήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Η αξιολόγηση των έργων, έγινε με βάση τα γενικότερα κριτήρια που έχουν καθοριστεί για την απόδοση Ετικέτας Ποιότητας, όπως αυτά καθορίζονται από την ΚΥΥ της δράσης eTwinning, τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν από τον/την υπεύθυνο/η εκπαιδευτικό μέσω της φόρμας συμμετοχής, αλλά, κυρίως, από τα αποτελέσματα του έργου στην κοινή πλατφόρμα συνεργασίας, το TwinSpace.

Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε από μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της δράσης eTwinning.

Βραβεία- Τελετή Απονομής - Παρακολούθηση Εκδήλωσης

Σε όλες τις κατηγορίες,  τα βραβεία για τους πρώτους και δεύτερους νικητές καθώς και τα ειδικά βραβεία  θα απονεμηθούν στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου eTwinning.

Τέλος, η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους νικητές του φετινού διαγωνισμού, αλλά και τις ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτόν με τα eTwinning έργα τους. Ευχόμαστε τόσο αυτοί, όσο και οι μαθητές τους να αποκόμισαν  θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο eTwinning και ελπίζουμε να συνεχίσουν να τιμούν τον θεσμό με την ενεργή συμμετοχή τους.

15ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, TEE και ΕΕΕΕΚ (16-19)

2o Βραβείο

YoungAction for YouropeVision

2o Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου

Αθανασία Γκιοτλή

Συγχαρητήρια!

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας μας στο έργο eTwinning "YoungAction for YouropeVision". Αυτό σημαίνει πως η εργασία μας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου μας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πολλά μπράβο στους μαθητές και τις μαθήτριες της φετινής Β' Λυκείου για τον ζήλο, την εργατικότητα, την συνέπεια, την δημιουργικότητα, την άψογη συνεργασία και το επιτυχημένο αποτέλεσμα που κατάφεραν με το project τους αυτό κατά την διάρκεια της περσινής δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς 2019-20.

Με αγάπη,

Your English Teacher

 Γκιοτλή Νάνσυsmile

ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ETWINNING PROJECT YOUNGACTION4YOUROPEVISION ΜΕΣΩ WEBINAR ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ – ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Ολοκληρώνοντας το φετινό μας ταξίδι στην Ευρωπαϊκή κοινότητα σχολείων του eTwinning με το έργο μας YOUNGACTION4YOUROPEVISION, σε μια προσπάθεια διάχυσης καλών πρακτικών, παρουσιάσαμε το project σε live webinar στις 23/06/20 μέσω της πλατφόρμας Adobe Connect και την υποστήριξη της Τούρκικης Εθνικής Υπηρεσίας Στήριξης. Στην παρουσίαση και όλοι οι εταίροι του προγράμματος, από τις 7 χώρες, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία, Ελλάδα, Λιθουανία, Πολωνία και Γαλλία, καθώς και ο Συντονιστής της Τούρκικης Εθνικής Υπηρεσίας,

 είχαμε την ευκαιρία να περιγράψουμε αναλυτικά όλα τα μέρη του έργου (θεματικές, δραστηριότητες, διαδικτυακά εργαλεία, αξιολογήσεις, τηλεδιασκέψεις) που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του έργου και να μοιραστούμε στιγμές από την πλατφόρμα του  Twinspace, τα videos και τα ebooks που δημιουργήσαμε. Τα σχόλια που λάβαμε από τους συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και επαινετικά. Σας ευχαριστούμε όλους!!!

Γκιοτλή Νάνσυ ΠΕ06 ΜΑ