Με αφορμή τις Ημέρες  Erasmus που διοργανώνονται με σκοπό την ενημέρωση, διάχυση και παρουσίαση αξιόλογων προγραμμάτων Erasmus, το σχολείο μας θα συμμετέχει στην τριήμερη αυτή εκδήλωση εορτασμού με μια διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη – online meeting & webinar- των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας με μαθητές των σχολείων της Τουρκίας και της Ιταλίας. Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, θα παρουσιαστούν οι εργασίες των παιδιών, θα γίνει μια αποτίμηση του προγράμματος μέχρι τώρα, θα γίνουν online παιχνίδια και θα συζητηθεί η Τρίτη θεματική του προγράμματος σε σχέση με τα Ενεργειακά Προβλήματα. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ανυπομονούμε να μοιραστούμε με όλους την δική μας υπέροχη εμπειρία μέσω του πρωτότυπου προγράμματός μας Erasmus + KA2 ‘eSTEM4.0’!

Πρώτη Τηλεδιάσκεψη Εταίρων Καθηγητών του Προγράμματος Erasmus + KA2 ‘eSTEM4.0’

8 εκπαιδευτικοί, 2 από κάθε σχολείο που συμμετέχει στο πρόγραμμα, συζήτησαν και συναποφάσισαν για την πορεία του project τη νέα σχολική χρονιά, κατά την διάρκεια της διαδικτυακής τηλεδιάσκεψης που έλαβε χώρα το Σάββατο που μας πέρασε, 10/10/20. Βασικά θέματα του meeting ήταν:

  • Οι τοπικές δραστηριότητες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου
  • Δράσεις σε σχέση με την θεματική της 3η κινητικότητας στην Ιταλία: Ενεργειακά Προβλήματα
  • Δραστηριότητες Διάχυσης του Προγράμματός μας Erasmus + KA2 ‘eSTEM0’ (κοινωνικά δίκτυα, επίσημη ιστοσελίδα, εκπαιδευτική πλατφόρμα, κανάλι youtube)
  • Σχεδιασμός επόμενης Τηλεδιάσκεψης με παρουσιάσεις μαθητών/μαθητριών κατά την διάρκεια των Ημερών Erasmus+ 2020.

 

Γκιοτλή Νάνσυ-Καλυβιάνου Δήμητρα

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που κατά την σχολική χρονιά 2019-2020, μέσα από το μάθημα των Αγγλικών και της Ερευνητικής Εργασίας, συμμετείχαν με τόσο ενθουσιασμό, αφοσίωση και σκληρή δουλειά στο 'δικό τους' υπέροχο etwinning project 'YoungAction for YouropeVision' !!!!

Τα καλύτερα έρχονται!!