15ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning- Οι νικητές!

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ETWINNERS, ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ ETWINNING!!!ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ!

 

http://www.etwinning.gr/2016-02-29-10-54-36/2016-02-29-10-55-31/1045-15-etwinning-winners

Με σκοπό την αναγνώριση των καλύτερων έργων eTwinning από πλευράς ελληνικών σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2019-2020, η ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) της δράσης προκήρυξε τον 15o Εθνικό Διαγωνισμό eTwinning. 

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων έλαβε χώρα στο διάστημα από 4 έως 13 Νοεμβρίου 2020.  Κατατέθηκαν 55 συνολικά αιτήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Η αξιολόγηση των έργων, έγινε με βάση τα γενικότερα κριτήρια που έχουν καθοριστεί για την απόδοση Ετικέτας Ποιότητας, όπως αυτά καθορίζονται από την ΚΥΥ της δράσης eTwinning, τις πληροφορίες που υποβλήθηκαν από τον/την υπεύθυνο/η εκπαιδευτικό μέσω της φόρμας συμμετοχής, αλλά, κυρίως, από τα αποτελέσματα του έργου στην κοινή πλατφόρμα συνεργασίας, το TwinSpace.

Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε από μέλη της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης της δράσης eTwinning 

Τελετή Απονομής - Παρακολούθηση Εκδήλωσης

Σε όλες τις κατηγορίες,  τα βραβεία για τους πρώτους και δεύτερους νικητές καθώς και τα ειδικά βραβεία  θα απονεμηθούν στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου eTwinning.

Τέλος, η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους νικητές του φετινού διαγωνισμού, αλλά και τις ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτόν με τα eTwinning έργα τους. Ευχόμαστε τόσο αυτοί, όσο και οι μαθητές τους να αποκόμισαν  θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στο eTwinning και ελπίζουμε να συνεχίσουν να τιμούν τον θεσμό με την ενεργή συμμετοχή τους.

15ος Εθνικός Διαγωνισμός έργων eTwinning

ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, TEE και ΕΕΕΕΚ (16-19)

2o Βραβείο

YoungAction for YouropeVision

2o Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Αγίου Αθανασίου

Αθανασία Γκιοτλή

Οι μαθητές της Γ Λυκείου θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν με email στο σχολείο την Αίτηση -Δήλωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Τα απαραίτητα έγγραφα σας έχουν αποσταλλεί με e mail.

Το email του σχολείου είναι This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή και This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Η προθεσμία αποστολής της Αίτησης είναι 25 -30 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠ'ΟΜΕΝΟ LINK

https://drive.google.com/drive/folders/1knGQOK2ScHgqo-OgWzluK2uy7pqMxxlL?usp=sharing

Στο πλαίσιο του διαδικτυακού εορτασμού της Επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε σχετικό video youtube  στην διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=2KyP7qwp4j4&ab_channel=%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CE%A4%CE%AC%CE%BE%CE%B7

σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η σύνδεσή σας στη ψηφιακή τάξη που θα γίνει η ανάλογη προβολή στις 17/11/2020 στις 9.30 πμ όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από τη Διεύθυνση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια!

Το σχολείο μας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας μας στο έργο eTwinning "YoungAction for YouropeVision". Αυτό σημαίνει πως η εργασία μας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου μας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πολλά μπράβο στους μαθητές και τις μαθήτριες της φετινής Β' Λυκείου για τον ζήλο, την εργατικότητα, την συνέπεια, την δημιουργικότητα, την άψογη συνεργασία και το επιτυχημένο αποτέλεσμα που κατάφεραν με το project τους αυτό κατά την διάρκεια της περσινής δύσκολης και ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς 2019-20.

Με αγάπη,

Your English Teachersmile

Γκιοτλή Νάνσυ